_DSC4486

20+ jaar ervaring   Gespecialiseerd in de Benelux  Gedreven door data én mensen

 

Verhoog de verkoop van softwarelicenties met duurzame oplossingen

Als softwareleverancier heb je groeiambities. Je wil meer klanten blij maken met licenties en de verkoopcijfers verhogen. Dit begint en eindigt bij je marketing & sales. Wij helpen je die groeiambities waar te maken. Dit doen we door te adviseren, contractmanagement en sales uit handen te nemen en automatiseringsapps te ontwikkelen.

Act global, think local

Heb je in Amerika een steengoede campagne gedraaid met topresultaten, levert dezelfde campagne in de Benelux niets op. Hoe kan dat? Zie het als humor: wat in het ene land werkt, kan in het andere land door cultuurverschillen een totale flop zijn. Juist daarom is het belangrijk om de marketing en sales lokaal af te stemmen.

De cultuur van zakelijke afnemers in de Benelux kent voor ons geen geheimen. Jouw productstrategie en beleid vertalen we naar de lokale markten en zetten dit om in succesvolle resultaten.

Jouw succes is ons succes

Zonder doel kan niemand scoren. Maar het doel moet wel haalbaar zijn. Daarom bekijken we doelstellingen met een kritische blik en denken we met je mee. We begrijpen de koopprocessen en helpen je om dit proces zo goed mogelijk te doorlopen. Net als jij willen we gaan voor het beste resultaat.

Zo helpen we je groeien

Hoe zet je marketing effectief in en haal je hier maximaal resultaat uit? Dat is waar we een helpende hand in bieden. We adviseren in het verzamelen van data en het omzetten naar informatie. Ook bekijken we welke marketingtools de meeste impact hebben op de verkoopcijfers en hoe je ze het beste in kunt zetten. Hier komt een marketingplan uitrollen die de hoeksteen vormt voor succes. Vervolgens kijken we mee met het salesteam en geven we advies over hoe maximaal resultaat behaald kan worden uit de marketing.

Jouw klanten houden zich niet bezig met lopende contracten. Juist daarom is het belangrijk hier actief en gestructureerd aandacht aan te geven. Zo zorg je voor continuïteit van lopende contracten en is het zelfs mogelijk om ze uit te bouwen. We nemen dit graag voor je in beheer. Ons team legt de focus op contact met jouw klanten en garandeert contractverlengingen en uitbreidingen van contracten.

Nieuwe klanten werven maakt dat je bedrijf groeit. Door hier actief mee bezig te zijn en te weten hóe je verkoopt behaal je de beste resultaten. Met onze kennis en jarenlange ervaring zetten we een effectieve salesstrategie neer. Je kunt kiezen om het volledige beheer van salesaccounts aan ons over te dragen of om een kort traject bij ons uit te zetten. Een greep uit de dingen die we voor je kunnen doen:

  • Gegenereerde leads opvolgen (gecontinueerd of in bundels)
  • Door ons geselecteerde leads benaderen
  • Uitvoeren van gestructureerde sales campagnes
  • Promotie acties uitvoeren
  • Nieuwe partners werven

Ieder bedrijf heeft andere interne processen. Om deze te automatiseren is een maatwerkoplossing in software nodig. We denken hierin mee en maken een kleine app die de oplossing biedt voor jouw vraagstuk.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken voor jouw bedrijf?

Over Algo Services

Ons team van professionals is meer dan gedreven om doelstellingen te behalen. We werken nauw samen met onze klanten en vinden het belangrijk om meer te zijn dan alleen een partner in marketing & sales. We nemen de tijd voor je en luisteren naar je. Ons doel is om met jou als klant een duurzame relatie aan te gaan en samen te bouwen naar succes.