Think global, act local

Dat is onze filosofie. De cultuur en gewoontes van de zakelijke afnemers van software in de Benelux kennen voor ons geen geheimen. We weten dan ook precies wat zich afspeelt in de lokale markt. Terwijl we worden gedreven door cijfers houden we ondertussen het menselijke aspect van het zaken doen hoog. Hierdoor behalen we geweldige resultaten voor onze klanten, die zich ook nog eens bij ons thuis voelen. We reiken onze hand uit, hebben oog voor data en zetten ons beste beentje voor. Altijd.

Wat we doen

Ons aanbod bestaat uit drie pijlers:

Adviseren

We zijn jouw marketing en strategie partner. Dit betekent dat we onze kennis delen en het sales team adviseren hoe de marketing te verbeteren en hier vervolgens de beste resultaten uit te halen.

Uitvoeren

Het managen van bestaande contracten en het verkrijgen van nieuwe contracten nemen we je uit handen. Hierdoor kun je compleet ontzorgd groei realiseren.

Tools

We bieden softwareoplossingen om werkprocessen te structureren.

Maak kennis met ons gedreven team

Algemeen leidinggevende en salesmanager

Ive Defaix

In 2000 heb ik Algo Services opgezet. Ik richt me vooral op het onderhouden van contact met bestaande en potentiële klanten. Juist die persoonlijke benadering maakt dat klanten zich snel bij ons thuis voelen. Ik vind het dan ook belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten en eenieder te behandelen zoals ik zelf graag word behandeld. Een werkdag is wat mij betreft helemaal geslaagd als we met het team plezier hebben en mooie resultaten neerzetten voor onze klanten.

Accountmanager

Dominick Hoogeboom

Al sinds 2013 werk ik met enorm veel plezier bij Algo Services. Als accountmanager houd ik me vooral bezig met het uitvoeren van verkoopcampagnes voor onze klanten, het onderhouden van contact met klanten en het bijhouden van de salesadministratie. We zijn een kleine organisatie wat het contact met elkaar en met klanten persoonlijk maakt. Als team zijn we enorm fanatiek als het gaat om doelstellingen behalen. Wanneer een klant mede dankzij ons successen boekt, vieren we dit met elkaar en zijn we trots op de behaalde resultaten.